Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g8.3g33kcal2g0.1g2.8g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g2.1g8.1kcal0.7g0g0.6g0g
Ricotta, Castelli10g18kcal1.4g0.3g1.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)6.3g10kcal0.2g0.2g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Voi 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.6kcal0.1g0.9g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g198kcal10.6g3g16g0g
Valittu annoskoko38g99kcal5.3g1.5g8g0g
Annoskoko puolitettuna19g50kcal2.7g0.8g4g0g
Arvot/100g100g263kcal14.1g4g21.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433194