Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g83g334kcal20g1.3g27.5g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g21g81kcal6.9g0g5.9g0g
Ricotta, Castelli104g177kcal13.5g2.6g12.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)63g100kcal1.7g1.7g9.4g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Voi 21g151kcal0.2g0.1g16.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g47kcal1.4g9.5g0.2g0.5g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana750g1980kcal104.8g31.4g159g1.4g
Valittu annoskoko375g990kcal52.4g15.7g79.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna187g495kcal26.2g7.9g39.8g0.4g
Arvot/100g100g264kcal14g4.2g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433194