Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g100g400kcal24g1.5g33g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g25g97kcal8.3g0g7.1g0g
Ricotta, Castelli125g213kcal16.3g3.1g15g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)75g120kcal2g2g11.3g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Voi 25g182kcal0.3g0.1g20.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g2376kcal126g37.4g190.8g1.8g
Valittu annoskoko450g1188kcal63g18.7g95.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna225g594kcal31.5g9.4g47.7g0.5g
Arvot/100g100g264kcal14g4.2g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433194