Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g117g467kcal28g1.8g38.5g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g29g113kcal9.6g0g8.3g0g
Ricotta, Castelli146g248kcal19g3.6g17.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)88g140kcal2.4g2.4g13.1g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Voi 29g212kcal0.3g0.1g23.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g65kcal1.9g13.3g0.2g0.7g
Mustapippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1050g2772kcal146.6g43.8g222.4g2g
Valittu annoskoko525g1386kcal73.3g21.9g111.2g1g
Annoskoko puolitettuna263g693kcal36.7g11g55.6g0.5g
Arvot/100g100g264kcal14g4.2g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433194