Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g133g534kcal32g2g44g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g33g129kcal11g0g9.5g0g
Ricotta, Castelli167g284kcal21.7g4.2g20g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)100g160kcal2.7g2.7g15g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Voi 33g242kcal0.4g0.1g27.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g74kcal2.2g15.2g0.3g0.8g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g3167kcal167.8g50g254.4g2.4g
Valittu annoskoko600g1584kcal83.9g25g127.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna300g792kcal42g12.5g63.6g0.6g
Arvot/100g100g264kcal14g4.2g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433194