Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g150g600kcal36g2.3g49.5g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g38g146kcal12.4g0g10.7g0g
Ricotta, Castelli188g319kcal24.4g4.7g22.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)113g180kcal3g3g16.9g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Voi 38g272kcal0.4g0.2g30.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1350g3563kcal188.8g56.6g286.2g2.6g
Valittu annoskoko675g1782kcal94.4g28.3g143.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna338g891kcal47.2g14.2g71.6g0.7g
Arvot/100g100g264kcal14g4.2g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433194