Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g17g67kcal4g0.3g5.5g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g4.2g16kcal1.4g0g1.2g0g
Ricotta, Castelli21g35kcal2.7g0.5g2.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)13g20kcal0.3g0.3g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Voi 4.2g30kcal0g0g3.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g396kcal20.8g6.2g31.8g0.2g
Valittu annoskoko75g198kcal10.4g3.1g15.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna38g99kcal5.2g1.6g8g0.1g
Arvot/100g100g264kcal13.8g4.1g21.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433194