Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g167g667kcal40g2.5g55g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g42g162kcal13.8g0g11.8g0g
Ricotta, Castelli208g354kcal27.1g5.2g25g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)125g200kcal3.4g3.4g18.8g0g
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Voi 42g302kcal0.5g0.2g33.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g93kcal2.8g19g0.3g0.9g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1500g3959kcal210g62.6g318g2.6g
Valittu annoskoko750g1980kcal105g31.3g159g1.3g
Annoskoko puolitettuna375g990kcal52.5g15.7g79.5g0.7g
Arvot/100g100g264kcal14g4.2g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433194