Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 185g409kcal32.3g0g31.4g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 323g736kcal61.4g0g55g0g
Sipuli (kuorittu)139g37kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Lihaliemikuutio Maggi4.6g13kcal0.4g0.3g1.1g0g
Vesi462g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi79g275kcal4.7g59.7g1.3g1.8g
Kuohukerma,valio,2dl92g314kcal1.8g2.8g32.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen46g15kcal1.5g2.3g0g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Voi 14g101kcal0.2g0.1g11.3g0g
Kaali, valkokaali693g146kcal8.3g23.6g1.4g14.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4080g4092kcal224.8g191g268.2g37.6g
Valittu annoskoko2040g2046kcal112.4g95.5g134.1g18.8g
Annoskoko puolitettuna1020g1023kcal56.2g47.8g67.1g9.4g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433978