Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 216g477kcal37.7g0g36.6g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 377g858kcal71.7g0g64.1g0g
Sipuli (kuorittu)162g44kcal2.1g7.8g0.3g2.7g
Lihaliemikuutio Maggi5.4g15kcal0.5g0.4g1.2g0g
Vesi539g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi92g321kcal5.5g69.6g1.6g2.1g
Kuohukerma,valio,2dl108g367kcal2.2g3.2g37.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen54g18kcal1.8g2.6g0g0g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 16g117kcal0.2g0.1g13.1g0g
Kaali, valkokaali808g171kcal9.7g27.5g1.6g17g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4760g4775kcal262.8g222.4g312.4g43.6g
Valittu annoskoko2380g2388kcal131.4g111.2g156.2g21.8g
Annoskoko puolitettuna1190g1194kcal65.7g55.6g78.1g10.9g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433978