Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g300g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Basilika, tuore 28g7.6kcal0.9g0.3g0.2g0.4g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g464g603kcal60.8g1.4g38.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 32g97kcal2.8g17.7g0.6g4.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen60g20kcal2g2.9g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %80g144kcal17.2g0.8g8g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g60g156kcal18g1.2g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2128g2898kcal207g71.4g194.4g18g
Valittu annoskoko1064g1449kcal103.5g35.7g97.2g9g
Annoskoko puolitettuna532g724kcal51.8g17.9g48.6g4.5g
Arvot/100g100g136kcal9.7g3.4g9.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434202