Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g338g69kcal2g12.8g1g4.7g
Basilika, tuore 32g8.5kcal1g0.3g0.3g0.5g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g522g679kcal68.4g1.6g43.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g405kcal0g0g45g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 36g110kcal3.2g19.9g0.7g5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen68g22kcal2.2g3.3g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %90g162kcal19.4g0.9g9g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g68g176kcal20.3g1.4g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2394g3260kcal233g80.4g218.8g20.4g
Valittu annoskoko1197g1630kcal116.5g40.2g109.4g10.2g
Annoskoko puolitettuna599g815kcal58.3g20.1g54.7g5.1g
Arvot/100g100g136kcal9.7g3.4g9.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434202