Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g38g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Basilika, tuore 3.5g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g58g75kcal7.6g0.2g4.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 4g12kcal0.4g2.2g0.1g0.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen7.5g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %10g18kcal2.2g0.1g1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g7.5g20kcal2.3g0.2g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g362kcal26g9g24.2g2.4g
Valittu annoskoko133g181kcal13g4.5g12.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna67g91kcal6.5g2.3g6.1g0.6g
Arvot/100g100g136kcal9.8g3.4g9.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434202