Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g375g76kcal2.3g14.3g1.1g5.3g
Basilika, tuore 35g10kcal1.1g0.4g0.3g0.6g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g580g754kcal76g1.7g48.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g450kcal0g0g50g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 40g122kcal3.5g22.2g0.8g5.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen75g25kcal2.5g3.7g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %100g180kcal21.5g1g10g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g75g195kcal22.5g1.5g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2660g3622kcal258.8g89.6g243.2g23g
Valittu annoskoko1330g1811kcal129.4g44.8g121.6g11.5g
Annoskoko puolitettuna665g906kcal64.7g22.4g60.8g5.8g
Arvot/100g100g136kcal9.7g3.4g9.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434202