Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g525g107kcal3.2g20g1.6g7.4g
Basilika, tuore 49g13kcal1.5g0.5g0.4g0.8g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g812g1056kcal106.4g2.4g67.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl70g630kcal0g0g70g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 56g170kcal4.9g31g1.1g7.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen105g35kcal3.5g5.1g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %140g252kcal30.1g1.4g14g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g105g273kcal31.5g2.1g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3724g5071kcal362.2g125g340.6g32g
Valittu annoskoko1862g2536kcal181.1g62.5g170.3g16g
Annoskoko puolitettuna931g1268kcal90.6g31.3g85.2g8g
Arvot/100g100g136kcal9.7g3.4g9.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434202