Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g600g122kcal3.6g22.8g1.8g8.4g
Basilika, tuore 56g15kcal1.7g0.6g0.4g0.9g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g928g1206kcal121.6g2.8g77g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl80g720kcal0g0g80g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 64g195kcal5.6g35.5g1.2g8.9g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen120g40kcal4g5.9g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %160g288kcal34.4g1.6g16g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g120g312kcal36g2.4g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4256g5795kcal413.8g143.2g388.8g36.4g
Valittu annoskoko2128g2898kcal206.9g71.6g194.4g18.2g
Annoskoko puolitettuna1064g1449kcal103.5g35.8g97.2g9.1g
Arvot/100g100g136kcal9.7g3.4g9.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434202