Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g750g152kcal4.5g28.5g2.3g10.5g
Basilika, tuore 70g19kcal2.2g0.7g0.6g1.1g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g1160g1508kcal152g3.5g96.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl100g900kcal0g0g100g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 80g243kcal7g44.3g1.5g11.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen150g50kcal5g7.4g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %200g360kcal43g2g20g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g150g390kcal45g3g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5320g7244kcal517.4g178.8g486.4g45.4g
Valittu annoskoko2660g3622kcal258.7g89.4g243.2g22.7g
Annoskoko puolitettuna1330g1811kcal129.4g44.7g121.6g11.4g
Arvot/100g100g136kcal9.7g3.4g9.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434202