Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g900g183kcal5.4g34.2g2.7g12.6g
Basilika, tuore 84g23kcal2.6g0.9g0.7g1.3g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g1392g1810kcal182.4g4.2g115.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl120g1080kcal0g0g120g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 96g292kcal8.4g53.2g1.8g13.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen180g59kcal5.9g8.8g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %240g432kcal51.6g2.4g24g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g180g468kcal54g3.6g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6384g8693kcal620.6g214.6g583.4g54.4g
Valittu annoskoko3192g4346kcal310.3g107.3g291.7g27.2g
Annoskoko puolitettuna1596g2173kcal155.2g53.7g145.9g13.6g
Arvot/100g100g136kcal9.7g3.4g9.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434202