Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1050g213kcal6.3g39.9g3.2g14.7g
Basilika, tuore 98g27kcal3.1g1g0.8g1.6g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g1624g2111kcal212.7g4.9g134.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl140g1260kcal0g0g140g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 112g341kcal9.8g62g2.1g15.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen210g69kcal6.9g10.3g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %280g504kcal60.2g2.8g28g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g210g546kcal63g4.2g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7448g10142kcal724g250.2g680.8g63.8g
Valittu annoskoko3724g5071kcal362g125.1g340.4g31.9g
Annoskoko puolitettuna1862g2535kcal181g62.6g170.2g16g
Arvot/100g100g136kcal9.7g3.4g9.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434202