Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1200g244kcal7.2g45.6g3.6g16.8g
Basilika, tuore 112g30kcal3.5g1.2g0.9g1.8g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g1856g2413kcal243.1g5.6g154g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl160g1440kcal0g0g160g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 128g389kcal11.2g70.9g2.4g17.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen240g79kcal7.9g11.8g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %320g576kcal68.8g3.2g32g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g240g624kcal72g4.8g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8512g11590kcal827.4g286.2g777.8g72.8g
Valittu annoskoko4256g5795kcal413.7g143.1g388.9g36.4g
Annoskoko puolitettuna2128g2898kcal206.9g71.6g194.5g18.2g
Arvot/100g100g136kcal9.7g3.4g9.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434202