Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g150g31kcal0.9g5.7g0.5g2.1g
Basilika, tuore 14g3.8kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g232g302kcal30.4g0.7g19.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 16g49kcal1.4g8.9g0.3g2.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen30g10kcal1g1.5g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %40g72kcal8.6g0.4g4g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g30g78kcal9g0.6g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1064g1449kcal103.4g35.8g97.4g9g
Valittu annoskoko532g724kcal51.7g17.9g48.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna266g362kcal25.9g9g24.4g2.3g
Arvot/100g100g136kcal9.7g3.4g9.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434202