Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Basilika, tuore 1.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g29g38kcal3.8g0.1g2.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 2g6.1kcal0.2g1.1g0g0.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.8g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %5g9kcal1.1g0.1g0.5g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g3.8g10kcal1.1g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g181kcal13g4.6g12.2g1.2g
Valittu annoskoko67g91kcal6.5g2.3g6.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna33g45kcal3.3g1.2g3.1g0.3g
Arvot/100g100g136kcal9.7g3.4g9.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434202