Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g225g46kcal1.4g8.6g0.7g3.2g
Basilika, tuore 21g5.7kcal0.7g0.2g0.2g0.3g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g348g452kcal45.6g1g28.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 24g73kcal2.1g13.3g0.5g3.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen45g15kcal1.5g2.2g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %60g108kcal12.9g0.6g6g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g45g117kcal13.5g0.9g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1596g2173kcal155.4g53.6g146.2g13.6g
Valittu annoskoko798g1087kcal77.7g26.8g73.1g6.8g
Annoskoko puolitettuna399g543kcal38.9g13.4g36.6g3.4g
Arvot/100g100g136kcal9.7g3.4g9.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434202