Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g263g53kcal1.6g10g0.8g3.7g
Basilika, tuore 25g6.6kcal0.8g0.3g0.2g0.4g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g406g528kcal53.2g1.2g33.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl35g315kcal0g0g35g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 28g85kcal2.5g15.5g0.5g3.9g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen53g17kcal1.7g2.6g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %70g126kcal15.1g0.7g7g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g53g137kcal15.8g1.1g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1862g2535kcal181.4g62.8g170.2g16g
Valittu annoskoko931g1268kcal90.7g31.4g85.1g8g
Annoskoko puolitettuna466g634kcal45.4g15.7g42.6g4g
Arvot/100g100g136kcal9.7g3.4g9.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434202