Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g701g1332kcal126.2g0g91.1g0g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Vesi334g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g3.7g9kcal0.2g0.3g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g46kcal1.4g9.3g0.2g0.5g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g5g19kcal0.1g4.6g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka6.7g5.5kcal0.2g1.3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2200g2847kcal257.6g35.2g184.6g2.6g
Valittu annoskoko1100g1424kcal128.8g17.6g92.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna550g712kcal64.4g8.8g46.2g0.7g
Arvot/100g100g129kcal11.7g1.6g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215