Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g841g1598kcal151.4g0g109.3g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Vesi401g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g4.4g11kcal0.3g0.4g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g55kcal1.6g11.2g0.2g0.6g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g6g23kcal0.1g5.5g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka8g6.6kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g3417kcal309g42.4g221.2g3g
Valittu annoskoko1320g1708kcal154.5g21.2g110.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna660g854kcal77.3g10.6g55.3g0.8g
Arvot/100g100g129kcal11.7g1.6g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215