Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g981g1864kcal176.6g0g127.6g0g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Vesi467g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g5.1g13kcal0.3g0.4g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g64kcal1.9g13.1g0.2g0.7g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g7g27kcal0.1g6.4g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka9g7.7kcal0.3g1.8g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3080g3986kcal360.4g49.4g258.2g3.4g
Valittu annoskoko1540g1993kcal180.2g24.7g129.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna770g997kcal90.1g12.4g64.6g0.9g
Arvot/100g100g129kcal11.7g1.6g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215