Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g1050g1995kcal189g0g136.5g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g5.5g14kcal0.3g0.5g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g7.5g29kcal0.1g6.9g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka10g8.2kcal0.3g1.9g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3296g4266kcal385.4g53g276.2g3.4g
Valittu annoskoko1648g2133kcal192.7g26.5g138.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna824g1067kcal96.4g13.3g69.1g0.9g
Arvot/100g100g129kcal11.7g1.6g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215