Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g1121g2131kcal201.8g0g145.8g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Valkosipuli 5.3g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Vesi534g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g5.9g15kcal0.4g0.5g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 21g73kcal2.2g15g0.3g0.7g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g8g30kcal0.1g7.4g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka11g8.8kcal0.4g2g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3520g4556kcal412g56.8g295g3.6g
Valittu annoskoko1760g2278kcal206g28.4g147.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna880g1139kcal103g14.2g73.8g0.9g
Arvot/100g100g129kcal11.7g1.6g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215