Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g1262g2397kcal227.1g0g164g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Vesi601g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g6.6g17kcal0.4g0.6g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g82kcal2.4g16.8g0.3g0.8g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g9g34kcal0.1g8.3g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka12g10kcal0.4g2.3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g5125kcal463.4g63.8g331.8g4g
Valittu annoskoko1980g2563kcal231.7g31.9g165.9g2g
Annoskoko puolitettuna990g1281kcal115.9g16g83g1g
Arvot/100g100g129kcal11.7g1.6g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215