Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g140g266kcal25.2g0g18.2g0g
Sipuli (kuorittu)6.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi67g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.7g1.8kcal0g0.1g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g1g3.8kcal0g0.9g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana440g569kcal51.4g7.2g36.8g0.4g
Valittu annoskoko220g285kcal25.7g3.6g18.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna110g142kcal12.9g1.8g9.2g0.1g
Arvot/100g100g129kcal11.7g1.6g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215