Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g1402g2663kcal252.3g0g182.2g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Valkosipuli 6.7g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Vesi668g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g7.3g18kcal0.4g0.6g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g92kcal2.7g18.7g0.3g0.9g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g10g38kcal0.1g9.2g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka13g11kcal0.5g2.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4400g5695kcal514.8g70.6g368.6g4.4g
Valittu annoskoko2200g2847kcal257.4g35.3g184.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna1100g1424kcal128.7g17.7g92.2g1.1g
Arvot/100g100g129kcal11.7g1.6g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215