Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g4200g7980kcal756g0g546g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g22g55kcal1.3g1.9g4.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56g1g2.8g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g30g114kcal0.3g27.6g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka40g33kcal1.4g7.6g0.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13184g17064kcal1542.8g212g1105.4g14g
Valittu annoskoko6592g8532kcal771.4g106g552.7g7g
Annoskoko puolitettuna3296g4266kcal385.7g53g276.4g3.5g
Arvot/100g100g129kcal11.7g1.6g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215