Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g421g799kcal75.7g0g54.7g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g2.2g5.5kcal0.1g0.2g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8g28kcal0.8g5.6g0.1g0.3g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g3g11kcal0g2.8g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka4g3.3kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g1709kcal154.4g21.4g110.6g1.2g
Valittu annoskoko660g854kcal77.2g10.7g55.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna330g427kcal38.6g5.4g27.7g0.3g
Arvot/100g100g130kcal11.7g1.6g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215