Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g561g1065kcal100.9g0g72.9g0g
Sipuli (kuorittu)27g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 2.7g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Vesi267g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g2.9g7.3kcal0.2g0.2g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.5g0.1g0.4g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g4g15kcal0g3.7g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka5.3g4.4kcal0.2g1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1760g2278kcal205.8g28.2g147.6g2.2g
Valittu annoskoko880g1139kcal102.9g14.1g73.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna440g570kcal51.5g7.1g36.9g0.6g
Arvot/100g100g129kcal11.7g1.6g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215