Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g90g297kcal11.7g56.7g2.3g7.4g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)468g164kcal4.7g32.3g2.3g6.5g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g270g297kcal67.5g0g2.7g0g
Suolakurkku (Rainbow)120g36kcal1g7.1g0.1g0g
Paprika, punainen72g19kcal0.6g3.3g0.3g1.4g
Porkkana, tuore90g25kcal0.5g5g0.2g2.2g
Purjosipuli 60g14kcal1.1g1.4g0.1g1.3g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g300g300kcal7.8g14.4g23.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g6g16kcal0.7g0.7g1.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore27g6.7kcal0g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3354g2423kcal195.6g259.8g66.2g41.6g
Valittu annoskoko1677g1211kcal97.8g129.9g33.1g20.8g
Annoskoko puolitettuna839g606kcal48.9g65g16.6g10.4g
Arvot/100g100g72kcal5.8g7.7g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435026