Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g120g396kcal15.6g75.6g3.1g9.8g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)624g218kcal6.2g43g3.1g8.7g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g13kcal1g2.1g0.1g0.3g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g360g396kcal90g0g3.6g0g
Suolakurkku (Rainbow)160g48kcal1.3g9.4g0.2g0g
Paprika, punainen96g25kcal0.9g4.4g0.4g1.9g
Porkkana, tuore120g34kcal0.7g6.7g0.2g3g
Purjosipuli 80g18kcal1.4g1.9g0.2g1.7g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g400g400kcal10.4g19.2g31.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 80g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g8g21kcal1g0.9g1.5g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore36g9kcal0g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4472g3231kcal260.6g346.2g88.6g55.6g
Valittu annoskoko2236g1616kcal130.3g173.1g44.3g27.8g
Annoskoko puolitettuna1118g808kcal65.2g86.6g22.2g13.9g
Arvot/100g100g72kcal5.8g7.7g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435026