Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g180g594kcal23.4g113.4g4.7g14.8g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)936g328kcal9.4g64.6g4.7g13.1g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g540g594kcal135g0g5.4g0g
Suolakurkku (Rainbow)240g72kcal1.9g14.2g0.2g0g
Paprika, punainen144g37kcal1.3g6.6g0.6g2.9g
Porkkana, tuore180g50kcal1.1g10.1g0.4g4.5g
Purjosipuli 120g28kcal2.2g2.9g0.2g2.5g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g600g600kcal15.6g28.8g47.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g12g31kcal1.4g1.3g2.3g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore54g14kcal0g4.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6708g4846kcal391g520g132.8g83.8g
Valittu annoskoko3354g2423kcal195.5g260g66.4g41.9g
Annoskoko puolitettuna1677g1212kcal97.8g130g33.2g21g
Arvot/100g100g72kcal5.8g7.8g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435026