Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g210g693kcal27.3g132.3g5.5g17.2g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1092g382kcal10.9g75.3g5.5g15.3g
Sipuli (kuorittu)245g66kcal3.2g11.8g0.5g4.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g22g23kcal1.8g3.6g0.1g0.4g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g630g693kcal157.4g0g6.3g0g
Suolakurkku (Rainbow)280g84kcal2.2g16.5g0.3g0g
Paprika, punainen168g43kcal1.5g7.7g0.7g3.4g
Porkkana, tuore210g59kcal1.3g11.8g0.4g5.2g
Purjosipuli 140g32kcal2.5g3.4g0.3g2.9g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g700g700kcal18.2g33.6g55.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 140g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g14g36kcal1.7g1.5g2.7g0.1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore63g16kcal0g5.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7826g5654kcal456g606.4g155.2g97.6g
Valittu annoskoko3913g2827kcal228g303.2g77.6g48.8g
Annoskoko puolitettuna1957g1414kcal114g151.6g38.8g24.4g
Arvot/100g100g72kcal5.8g7.7g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435026