Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g240g792kcal31.2g151.1g6.2g19.7g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1248g437kcal12.5g86.1g6.2g17.5g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g26g27kcal2g4.2g0.2g0.5g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g720g792kcal179.9g0g7.2g0g
Suolakurkku (Rainbow)320g96kcal2.6g18.9g0.3g0g
Paprika, punainen192g49kcal1.7g8.8g0.8g3.8g
Porkkana, tuore240g67kcal1.4g13.4g0.5g6g
Purjosipuli 160g37kcal2.9g3.8g0.3g3.4g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g800g800kcal20.8g38.4g63.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 160g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g16g42kcal1.9g1.8g3g0.1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore72g18kcal0g6.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8944g6461kcal521g692.8g177g111.8g
Valittu annoskoko4472g3231kcal260.5g346.4g88.5g55.9g
Annoskoko puolitettuna2236g1615kcal130.3g173.2g44.3g28g
Arvot/100g100g72kcal5.8g7.7g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435026