Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g270g891kcal35.1g170g7g22.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1404g491kcal14g96.8g7g19.6g
Sipuli (kuorittu)315g85kcal4.1g15.1g0.6g5.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g29g30kcal2.3g4.7g0.2g0.6g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g810g891kcal202.4g0g8.1g0g
Suolakurkku (Rainbow)360g108kcal2.9g21.2g0.4g0g
Paprika, punainen216g56kcal1.9g9.9g0.9g4.3g
Porkkana, tuore270g76kcal1.6g15.1g0.5g6.7g
Purjosipuli 180g41kcal3.3g4.3g0.4g3.8g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g900g900kcal23.4g43.2g71.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 180g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g18g47kcal2.2g2g3.4g0.1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore81g20kcal0g7.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10062g7269kcal586.4g779.2g199.2g125.4g
Valittu annoskoko5031g3635kcal293.2g389.6g99.6g62.7g
Annoskoko puolitettuna2516g1817kcal146.6g194.8g49.8g31.4g
Arvot/100g100g72kcal5.8g7.7g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435026