Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g30g99kcal3.9g18.9g0.8g2.5g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)156g55kcal1.6g10.8g0.8g2.2g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.2g3.3kcal0.3g0.5g0g0.1g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g90g99kcal22.5g0g0.9g0g
Suolakurkku (Rainbow)40g12kcal0.3g2.4g0g0g
Paprika, punainen24g6.2kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Porkkana, tuore30g8.4kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Purjosipuli 20g4.6kcal0.4g0.5g0g0.4g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g100g100kcal2.6g4.8g7.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g2g5.2kcal0.2g0.2g0.4g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore9g2.2kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1118g808kcal65.4g86.8g22.2g14g
Valittu annoskoko559g404kcal32.7g43.4g11.1g7g
Annoskoko puolitettuna280g202kcal16.4g21.7g5.6g3.5g
Arvot/100g100g72kcal5.8g7.8g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435026