Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g300g990kcal39g189g7.8g24.6g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1560g546kcal15.6g107.6g7.8g21.8g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g900g990kcal225g0g9g0g
Suolakurkku (Rainbow)400g120kcal3.2g23.6g0.4g0g
Paprika, punainen240g62kcal2.2g11g1g4.8g
Porkkana, tuore300g84kcal1.8g16.8g0.6g7.5g
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g1000g1000kcal26g48g79g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g20g52kcal2.4g2.2g3.8g0.1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore90g23kcal0g8.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11184g8080kcal651.6g866.2g221.4g139.2g
Valittu annoskoko5592g4040kcal325.8g433.1g110.7g69.6g
Annoskoko puolitettuna2796g2020kcal162.9g216.6g55.4g34.8g
Arvot/100g100g72kcal5.8g7.7g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435026