Pikaiset pikkupitsat

360 g Pirkka valmispitsapohjia (4 kpl)
100 g kanan filesuikale, marinoimaton
200 g Polar 15 % juustoa
390 g Pirkka yrtti-tomaattimurska
10 g valkosipulia (2 kynttä)
50 g sipulia (1 pieni)
227 g ananasta
100 g paprikaa
40 g oliiveja
1/2 tl suolaa
1/2 tl pippurisekoitusta
1/2 tl sokeria
1 rkl Vita D'or rypsiöljy
1 rkl vehnäjauhoja

Sekoita tomaattimurska, jauho, paloiteltu sipuli, murskattu valkosipuli, suola, sokeri ja pippurisekoitus.

Anna tekeytyä tunti.

Paista kanaa pannussa vartti öljyssä.

Levitä tomaattimurska, kana, ananas, paprika ja oliivi pitsan päälle.

Paista 7 minuuttia 250*C-asteessa uunissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitsapohja(valmis) (Italia), annos 96g270g775kcal18.9g135g18.9g8.1g
Kariniemen kananpojan Maustamattomia fileesuikaleita, annos 450g75g83kcal17.3g0g1.4g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu150g390kcal46.5g0g22.5g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)293g117kcal5g24g0.3g4.1g
Ananasviipaleita mehussa, euroshopper170g97kcal0.5g23.8g0.2g0.7g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g11g101kcal0g0g11.3g0g
Paprika, punainen75g19kcal0.7g3.5g0.3g1.5g
Oliivi, musta kivetön, Euroshopper30g33kcal0.4g0.5g3.3g1.3g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl11g41kcal1.4g8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2268g3365kcal183.8g399.2g117g33.4g
Valittu annoskoko1134g1682kcal91.9g199.6g58.5g16.7g
Annoskoko puolitettuna567g841kcal46g99.8g29.3g8.4g
Arvot/100g100g148kcal8.1g17.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435362