Pikaiset pikkupitsat

360 g Pirkka valmispitsapohjia (4 kpl)
100 g kanan filesuikale, marinoimaton
200 g Polar 15 % juustoa
390 g Pirkka yrtti-tomaattimurska
10 g valkosipulia (2 kynttä)
50 g sipulia (1 pieni)
227 g ananasta
100 g paprikaa
40 g oliiveja
1/2 tl suolaa
1/2 tl pippurisekoitusta
1/2 tl sokeria
1 rkl Vita D'or rypsiöljy
1 rkl vehnäjauhoja

Sekoita tomaattimurska, jauho, paloiteltu sipuli, murskattu valkosipuli, suola, sokeri ja pippurisekoitus.

Anna tekeytyä tunti.

Paista kanaa pannussa vartti öljyssä.

Levitä tomaattimurska, kana, ananas, paprika ja oliivi pitsan päälle.

Paista 7 minuuttia 250*C-asteessa uunissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitsapohja(valmis) (Italia), annos 96g180g517kcal12.6g90g12.6g5.4g
Kariniemen kananpojan Maustamattomia fileesuikaleita, annos 450g50g55kcal11.5g0g0.9g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu100g260kcal31g0g15g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)195g78kcal3.3g16g0.2g2.7g
Ananasviipaleita mehussa, euroshopper114g65kcal0.3g15.9g0.1g0.5g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Paprika, punainen50g13kcal0.5g2.3g0.2g1g
Oliivi, musta kivetön, Euroshopper20g22kcal0.3g0.4g2.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl7.5g27kcal0.9g5.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g2243kcal122.4g266.2g78g22.2g
Valittu annoskoko756g1122kcal61.2g133.1g39g11.1g
Annoskoko puolitettuna378g561kcal30.6g66.6g19.5g5.6g
Arvot/100g100g148kcal8.1g17.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435362