Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 4721g1388kcal26.4g250.2g9.4g89.7g
Vesi2361g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)519g140kcal6.8g24.9g1g8.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g38g39kcal3g6.2g0.2g0.8g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras944g3022kcal130.3g547.7g30.2g77.4g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g1416g1416kcal127.5g198.3g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12011kcal588g2054.6g84.4g353.4g
Valittu annoskoko10000g6006kcal294g1027.3g42.2g176.7g
Annoskoko puolitettuna5000g3003kcal147g513.7g21.1g88.4g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10.3g0.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374