Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 750g221kcal4.2g39.7g1.5g14.2g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras150g480kcal20.7g87g4.8g12.3g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g225g225kcal20.3g31.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3177g1908kcal93.6g326.4g13.4g56g
Valittu annoskoko1589g954kcal46.8g163.2g6.7g28g
Annoskoko puolitettuna794g477kcal23.4g81.6g3.4g14g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10.3g0.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374