Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 1000g294kcal5.6g53g2g19g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras200g640kcal27.6g116g6.4g16.4g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g300g300kcal27g42g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4236g2544kcal124.4g435.2g17.8g75g
Valittu annoskoko2118g1272kcal62.2g217.6g8.9g37.5g
Annoskoko puolitettuna1059g636kcal31.1g108.8g4.5g18.8g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10.3g0.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374