Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 125g37kcal0.7g6.6g0.2g2.4g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras25g80kcal3.4g14.5g0.8g2g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g38g38kcal3.4g5.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana530g318kcal15.6g54.6g2g9.2g
Valittu annoskoko265g159kcal7.8g27.3g1g4.6g
Annoskoko puolitettuna132g80kcal3.9g13.7g0.5g2.3g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10.3g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374