Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 1250g368kcal7g66.2g2.5g23.7g
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)138g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras250g800kcal34.5g145g8g20.5g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g375g375kcal33.8g52.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5295g3180kcal155.8g543.8g22.6g93.4g
Valittu annoskoko2648g1590kcal77.9g271.9g11.3g46.7g
Annoskoko puolitettuna1324g795kcal39g136g5.7g23.4g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10.3g0.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374